Julia coacht

Ben je op zoek naar jouw stem? Wil je weten hoe je effectiever kan worden. Heb je hulp nodig je pad te kiezen of je imago vorm te geven.

Julia kan je coachen. Altijd discreet, nooit standaard.

Julia is gespecialiseerd in vrouwelijk leiderschap en coacht veel vrouwen met een bestuurlijke functie. Daarbij combineert ze al haar verschillende expertises: coaching, strategisch advies en mediatraining.

Haar coaching-stijl is oprecht, confronterend en altijd liefdevol.

Julia helpt jou Bewust Authentiek te worden.

Julia heeft een eigen coaching methodiek ontwikkeld waarbij zelfvertrouwen, bewuste authenticiteit en effectiviteit de uitgangspunten zijn.

Als je je goed over jezelf voelt, kun je ook veel makkelijker toegeven wat je nog moet leren en om hulp en advies vragen. Voel je je bedreigd en incapabel, dan is dat veel moeilijker en heeft een mens de neiging defensief te worden en geïsoleerd te raken.

Je krijgt een op maat gemaakt aanbod maar over het algemeen richt Julia’s coaching zich op de volgende doelen:

Korte termijn doel van de coaching is je zelfvertrouwen te hervinden dan wel te bestendigen, door te weten wie je bent en wat je kunt.

Je bent bewust authentiek.

Middellange termijn doel is dat je grip krijgt op het spel, want het is een spel. Dat je heldere inhoudelijke doelen hebt en weet hoe je die wilt bereiken. Dat je bewust kiest welke dingen je aan je voorbij laat gaan, wanneer je mensen maar een beetje laten praten en hun territorium laat afplassen. En wanneer je je invloed wilt gebruiken om dingen tegen te houden of bij te sturen. Zo gebruik je je energie en je intuïtie gericht en ben je minder energie kwijt aan dingen die je niks opleveren. Terwijl je al je energie kan inzetten voor die dingen die je wel iets opleveren.

Je bent bewust effectief.

Het uiteindelijke doel is dat je bewust authentiek en bewust effectief bent en ook echt kan sturen en je visie en missie realiseert.

Je bent niet de speelbal van anderen maar hebt beide handen stevig aan het stuur. Je hebt lol in het spel, begrijpt wat er gebeurt en weet hoe je het naar je hand kunt zetten. Je bent een stralend voorbeeld voor anderen.

Wil je weten wat Julia voor jou kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.