Workshop Staan en Opvallen

Je kent het vast: Je zit in een vergadering en vindt het moeilijk het woord te krijgen. Als je eindelijk aan het woord bent, word je al snel in de rede gevallen of wordt jouw inbreng maar lauwtjes ontvangen.
Of je hoort via via dat mensen je moeilijk vinden om mee samen te werken, jou zelfs een bitch noemen. Terwijl je zelf het gevoel hebt dat je duidelijk bent maar zeker niet onaardig. Op andere momenten hoor je weer dat je veel te aardig bent. Je vindt het maar verwarrend en het vreet aan je zelfvertrouwen.
Hoe kom je goed uit de verf? Hoe sta je er als het echt nodig is? Hoe zorg je ervoor dat je gehoord en gezien wordt?
Julia weet raad. Zij leert je hoe je opvalt en blijft staan. Ze laat je zien hoe je jezelf kunt blijven en toch impact kunt hebben.
Julia geeft deze prachtige, interactieve workshop die ze baseerde op haar eigen ervaringen in de media, politiek en als opiniemaker. Ze maakt daarbij gebruik van de kennis en kunde van de Noorse psycholoog Berit Ås. Als eerste vrouwelijke Kamerlid en fractievoorzitter in het Noorse parlement
herkende ze vijf manieren waarop haar collega’s haar invloed bewust of
onbewust beperkten. Deze mechanismen zijn niet alleen op vrouwen toepasbaar, maar op eenieder die niet tot de dominante groep in een organisatie behoort.
Wanneer iemand deze dominantie technieken op jou toepast, kan dat je zelfvertrouwen ondermijnen. Bovendien zorgt het ervoor dat je minder effectief bent dan je zou willen. Maar als je ze herkent en weet hoe je er mee om kunt gaan, krijg je meer zelfvertrouwen en ben je effectiever.
Ook voor leidinggevenden en professionals die de overgang van een diverse naar een inclusieve organisatie willen maken, is deze workshop een must. Door de dominantie strategieën te herkennen, ze te begrijpen en bovenal te weten wat de counter-strategieën zijn kun jij zelf jouw doelen
realiseren en binnen de organisatie diversiteit tot een succes maken.
Julia Wouters leert je in een dagdeel hoe je soepel om anderen heen kunt navigeren of geeft je inzicht hoe je dit soort dynamieken in jouw team kunt voorkomen.
De workshop is een feest van herkenning met volop gelegenheid voor input van de deelnemers. Er wordt veel gelachen. Maar bovenal: je kunt er heel praktisch mee aan de slag.
Na de workshop voel je je herboren en kansrijker die doelen te behalen waar jij voor staat.
Deze workshop is zowel In Company als als open inschrijving beschikbaar.
Interesse?  Neem contact op.