Wat doet Julia

Julia zet al haar expertise en jarenlange ervaring in om op alle mogelijke manieren mensen te helpen helemaal zichzelf te zijn op een effectieve manier. Ze helpt jou of jouw organisatie  om bewust authentiek te opereren.

Voor vrouwen kan dat soms als een extra uitdaging voelen. Goed navigeren in een wereld die nog steeds door mannen en mannelijke waarden wordt gedomineerd, kan ingewikkeld zijn. Julia helpt je bewust te worden hoe dat in zijn werk gaat en hoe je er een succes van kunt maken. Zonder jezelf te verliezen.

Dat doet ze met advies op maat, een coachingstraject of een mediatraining. Maar ook voor een lezing een keynote speech of een workshop kun je bij haar terecht.

Zo ontwikkelde ze de workshop Staan en Opvallen, de boost voor je zelfvertrouwen en de sleutel naar echte inclusieve teams en samen met Marije van den Berg van Democratie in Uitvoering, ontwikkelde ze de aanpak Vrouwen Houwe, waarmee je de politieke cultuur in je gemeenteraad of fractie inclusiever en daarmee democratisch beter maakt.