Julia geeft mediatraining

Met haar jarenlange ervaring – zowel voor als achter de schermen – kan Julia jou en jouw organisatie helpen te stralen op een podium of in de media.

Na een training van Julia weet je wat je wilt vertellen, hoe je het wilt vertellen en hoe je ook in de media of op een podium bewust authentiek blijft.

Julia sluit daarbij altijd aan bij wie jij bent. Na een training van Julia ben je geen hondje dat door een hoepel springt maar een krachtig individu met een ijzersterk verhaal en een authentieke uitstraling.

Hulp nodig bij het schrijven van een spraakmakende speech? Ook daarvoor ben je bij Julia aan het juiste adres. Als ervaren speechschrijver helpt ze jou precies dat te vertellen wat je wilt en een zaal in vervoering te brengen.

Bij Julia ben je aan het juiste adres voor een klassieke mediatraining van een dagdeel. Daarbij kan zij desgewenst een cameraman/vrouw verzorgen om specifiek te trainen op cameravaardigheden.

Maar een echte aanrader is haar ‘Bewust Authentiek’ signatuur mediatraining.  Daarbij combineert ze al haar verschillende expertises: mediatraining, coaching én strategisch advies. Het is Julia’s overtuiging en ervaring dat wanneer je uit je hart spreek omdat je precies weet wat jouw drijfveren zijn en wat je wilt bereiken, je met veel meer gemak communiceert. Dat mensen naar je luisteren en je boodschap goed overkomt. Ook op camera of op een podium. Deze aanpak vraagt om een aantal sessies (in overleg te bepalen) van 1,5 uur. 

Voor welke aanpak je ook kiest, Julia gaat altijd uit van jouw persoonlijke stijl en sterke kanten. Met een mediatraining van Julia word je geen ‘eenheidsworst’ maar de beste versie van jezelf.

Neem contact op en Julia maakt een voorstel op maat.